DOCUMENTALS
DIRECCIÓ D’ART DAVID COMELLA

LA JUNGLE. WHERE IS EVERYONE

ALL ABORD

IRAQ. LA DESTRUCCIÓN DE UN PAÍS

La Jungle de Calais va ser el camp de refugiats més gran d’Europa occidental. En un moment donat hi van malviure més de 10.000 persones.
Oblidat i ignorat per les autoritats responsables de protegir les vides i els drets dels refugiats, la pregunta que tots van demanar amb urgència a La Jungle va ser: “On es tothom?”
Aquest documental registra els fets i mostra la veritat sobre els esdeveniments que es van desenvolupar a La Jungle. Al situar-nos cara a cara amb el surrealisme polític contemporani a través de les reflexions dels refugiats i voluntaris, marcats per l’escepticisme i com a testimoni de la sorprenent fortalesa de la mobilització civil.

Direcció d’art. David Comella

Guió i direcció: Yves DImant i Daniel Vàzquez

Muntatge i realització: Roger Comella

El 31 de maig de 2010, la flotilla Freedom va ser atacada per comandos israelians en aigües internacionals. Sis anys després, Israel segueix impune en aquest crim de guerra. Els supervivents de l’atac lluiten per donar-los el seu degut. No oblidarem mai les molèsties dels nostres deu companys ni tan sols la vulnerabilitat dels drets humans viscuts al vaixell Mavi Marmara. Aquest tipus de pel·lícula documental reconstrueix el que va passar a bord de Mavi Marmara el 2010. Els supervivents de Mavi Marmara exigeixen justícia i continuen lluitant contra la impunitat d’un dels països més forts del món.

Direcció d’art: David Comella

Guió i direcció: Laura Arau

A través d’una retrospectiva als moments previs a la invasió de l’Iraq se situa a l’espectador en els discursos de personatges com Donald Rumsfeld, George Bush o José María Aznar per, després d’una sèrie de testimonis de ciutadans iraquians i experts, desvetllar la situació de l’ país després d’anys de conflicte armat i donar veu a aquelles persones que, tot i ser rellevants per la seva representativitat en la política interna d’país, estranyament podem veure en els mitjans de comunicació.

Direcció d’art: David Comella

Guió i direcció: Laura Arau