Mambo: Paraula d’origen africà, de vegades traduïda com a conversa amb les deïtats o com a coneixement. Mambo, com el ball al que dóna nom, és un moviment ràpid, dinàmic, i sincopat. Coordinat, enèrgic i fresc. Mambo és moviment

EL NOSTRE MANIFEST

Som Sinergia

Mambo acull un equip de professionals del món de la comunicació que uneixen esforços i coneixements per crear una plataforma de serveis. Configurem els equips de treball segons la naturalesa del teu projecte. D’aquesta manera, optimitzem recursos sense perdre qualitat ni professionalitat. Disseny gràfic, web i multimèdia, il·lustració i fotografia, comunicació on-line i premsa… A Mambo  trobaràs professionals de totes les branques de la comunicació capaços de configurar l’equip que necessites pel teu projecte.

Som Treball Cooperatiu

Mambo aposta pels models de treball cooperatius. Considerem que sumant esforços i idees, i compartint coneixement i experiència, enriquim els projectes en qué participem. Per tal de fer front als projectes qué ens encarreguen, el grup treballa frec a frec per oferir a cada client una resposta ràpida, eficient i adequada a les seves necessitats.

Som Compromís

Mambo és una plataforma de serveis integrals de comunicació formada per professionals dinàmics, compromesos i resolutius que basen l’estratègia del seu èxit en la configuració d’equips de treball adaptats al projecte en el que s’involucren.

Compromís, eficàcia, coordinació i dinamisme son el segell de mambo.cat

La nostra força

Mambo ofereix un ventall molt ampli de serveis en creativitat gràfica i digital. El nostre equip treballa en tots els àmbits de la comunicació des de el disseny d’una campanya fins a la difusió d’aquesta.

DIRECCIÓ D'ART
BRANDING
AUDIOVISUAL
COMUNICACIÓ I PR
IL·LUSTRACIÓ
FOTOGRAFIA
DISSENY WEB
ESTRATÈGIA I 2.0

EL NOSTRE EQUIP

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/mambo.cat/web/wp-content/themes/notio-wp/vc_templates/thb_instagram.php on line 46